reklam
reklamreklam

Boğa burcu özellikleri yükseleni nelerdir

Boğa burcu özellikleri: Boğa burcu erkeği, kadını, yükseleni ve özellikleri nedir?

Yayınlanma Tarihi : Google News
Boğa burcu özellikleri yükseleni nelerdir

Boğa burcu özellikleri: Boğa burcu erkeği, kadını, yükseleni ve özellikleri nedir?

 

Boğa burcu, sabit burçlar arasında ilk sırayı alır. Güvende hissetmeye duyduğu tutku, yaşamının temel bir odak noktasıdır. Boğa burcu kişiler, güvenlik ihtiyaçları ve sadakat arayışlarıyla adeta bütünleşmiş bir şekilde var olurlar. Kararlılık, pragmatizm ve etkileyici bir irade, Boğa burcunun temel özellikleri arasında yer alır. Muhafazakâr fikirlere eğilimlidir. Bunun yanı sıra istikrarı benimsemesi nedeniyle fikirlerini sıkı sıkıya korur. Boğa burcu olumsuz özellikleri arasında ise inatçılık ve sahiplenici bir tavır yer alır. Boğa burcu kişiler, kendi standartlarına sıkı sıkıya bağlıdır. Gerçekçi bakış açıları, onları gelecek kaygılarına sürükleyebilir; ancak bu özellikleri, sorunlara pratik çözümler bulma yetenekleriyle birleşerek Boğa’nın benzersiz karakterini oluşturur.

Boğa Burcu Genel Özellikleri Nedir?

Boğa burcu özellikleri, oldukça etkileyici ve dikkat çekicidir. Boğa burçları, irade ve kararlılıkla öne çıkar. Boğa burcu kadını ve Boğa burcu erkeği, sağlam bir karaktere sahiptir. Toprak grubunun etkisi altında doğan bu burç, doğaya olan ilgisi ve lezzetli yemeklere olan tutkusuyla tanınır. Sanata ve özel tasarımlara olan ilgisi, Boğaların özgün zevklerini yansıtır.

 

Boğa burcu erkeği, kadını, yükseleni ve genel özellikleri itibariyle, diplomatik bir yaklaşıma ve büyük bir sabra sahiptirler. Ancak, zaman zaman sıkı fikirleri nedeniyle çatışmalara girebilirler. Boğalar, inandıkları bir fikrin tek doğru yol olduğuna inanır ve bu nedenle ikna olmaları zordur. Sabit fikirli olmaları, fikirlerini kolay kolay değiştirmemelerine ve güçlü bir tutarlılığa sahip olmalarına yol açar.

Boğa burcundaki bireyler, genel olarak hayatlarında istikrar ve güven arayışındadır. Bu özellikleriyle öne çıkan Boğalar, hem güçlü hem de duygusal bağlantılara değer verirler, ancak sabitlik ve bağımsızlık arasında hassas bir denge kurma eğilimindedirler. Peki, Boğa burcu hangi ay?

Klasik takvimde Boğa burcu için belirlenmiş aylar Nisan ve Mayıs aylarıdır. Ancak 13. burcun varlığı ile ilgili teorilerin gündeme gelmesi ile Boğa burcu için ayrılmış olan aylar Mayıs ve Haziran aylarına kaymıştır. Boğa burcu klasik takvimde 21 Nisan ve 21 Mayıs tarihleri arasındaki dönemi kapsar. 21 Nisan ve 21 Mayıs tarihleri de Boğa burcuna dahil edilir.

Boğa Burcu Erkeği Özellikleri

Boğa burcu erkeği özellikleri, kadınlar için oldukça dikkat çekicidir. Zeki bir yapıya sahip olan Boğa burcu erkeği, hedeflerini net bir şekilde belirler ve bu hedeflere ulaşmak için kararlılıkla çaba sarf eder. Kişiliğinde nezaket ve irade ön plandadır. Bunun yanın sosyal ilişkilere büyük değer verir. Bu nedenle çatışmalardan uzak durarak nazik bir tavır sergiler.

Boğa erkeği, sabırlı ve inatçı yapısıyla bilinir. Romantizmiyle öne çıkan bu burç, ilişkilerde güvenilir bir partner olma özelliği taşır. Rahat, pragmatik ve şehvetli bir karaktere sahip olan Boğa burcu erkeği, aynı zamanda sadık ve sorumluluk sahibidir. Çalışkanlığıyla bilinen Boğa, parayı kazanmaya odaklanır ve sıkı çalışmasıyla tanınır.

Boğa burcu erkeğinin dikkat çeken diğer bir özelliği ise doku ve tat duyusunun gelişmiş olmasıdır. Hayatın şehvetli, konforlu ve zevk dolu yönlerine olan ilgisiyle bilinen Boğa erkeği, bu özellikleriyle çevresine özgün bir tat ve estetik katar. Boğa burcu erkeği cinsellik konusunda da kadınlar için tatmin edicidir. Libidosu yüksek olan burçlar arasında yer alır. Boğa burcu erkeği aşk konusunda da oldukça sadık, yumuşak huylu ve fedakar bir yapıdadır. Boğa burcu erkeği olumsuz özellikleri arasında inatçılığı ve kıskançlığı yer alır.

Boğa Burcu Kadını Özellikleri

Boğa burcu özellikleri kadın için erkeklere göre daha farklıdır. Boğa burcu, sıradan romantizmi zengin bir şekilde yaşayan, Venüs’ün etkisi altında olan bir burçtur, bu da ona Zodyak’ın romantik karakterlerinden biri olma özelliği kazandırır. Boğa burcu kadını, ayakları yere sağlam basan ve istikrarı sürdürebilen bir karaktere sahiptir. Toprak elementinin etkisi altında olan Boğa, beş duyusunu kullanarak dünyanın güzelliklerini doyasıya hissetmek ister. Boğa burcu kadını güzelliği ile nam salmış bir burçtur.

Boğa burcunun benzersiz özelliklerinden biri, yaşamın tüm zevklerini tatmak için beş duyusunu bir araya getirme arzusudur. Boğa burcu kadını libidosu da bu nedenle oldukça yüksektir. Aşktan ortaya çıkan cinselliği kabullenir ve karşı tarafa en iyi şekilde yansıtır. Boğa burcu kadını cinsellik konusunda ateşlidir. Lezzetli yemeklerin tadını çıkarmak, güzel aromaları koklamak, dokunsal olarak pürüzsüz kumaşları hissetmek, güzel manzaraları görmek ve etkileyici orkestra performanslarını dinlemek; Boğa burcu için yaşamın temel keyif kaynaklarıdır. Boğa burcu kadını zaafları bunlardır.

Boğa Burcu Aşk Hayatı

Sevdiğini mutlu etmeye odaklıdır. Ona karşı davranışlarında romantik, sevecen, çok duygusal ve yumuşaktır. İsteklerini karşı konulmaz bir sevgiyle karşılar ve onun için duyusal iletişim çok önemlidir. İçgüdüsel olarak gizli şehvetini güzelliğiyle büyüleyen ve kendine güvenen kadınlar / erkekler tarafından uyandırılır. Çok kıskanç olduğu için samimi, duygularında gizemli ve hareketlerinde dengeli kadınlardan ya da erkeklerden etkilenir. Boğa burcu aşk hayatı boğa ile olan aşk ilişkisi sabır ister; Çok hassastırlar ve genellikle geleneksel değerlere bağlı kalmanın yanı sıra, uzun süreli ilişkileri tercih eder. Güven duyabileceği, aile ve yakın arkadaşlarının beklentilerine cevap verebilen aynı sosyal çevreden insanları seçerler. Sadakat ve tutku onlar için çok şey ifade eder.

DİĞER HABERLER İÇİN TIKLAYINIZ…

YORUM YAP