reklam
reklamreklam

Bursa’nın En Samimi Derneği Anadolu İncisi

Yayınlanma Tarihi : Google News
Bursa’nın En Samimi Derneği Anadolu İncisi

Gazetecilik mesleği içerisinde hemen her günümüz, haber odaklarının olumlu yada olumsuz, iyi niyetle ya da başka karmaşık amaçlarla algılarımızı yönlendirmeye çalışmalarıyla geçiyor. Hemen herkesin biz gazetecileri manipüle etmeye çalıştığı bu ortamda zamanla mesleki deformasyon yaşayıp bizlere sunulan tabloya şüpheyle yaklaşır oluyoruz.

 

Bunlar içinde en çok teyakkuzda olduklarımız da yardım dernekleri ya da vakıfları oluyor. Kuruluş amaçlarına uygun mu davranıyorlar, etkinlikleri yerinde mi, yöneticilerinin kendi kişisel PR hedefleri mi var ince ince sorgularız. Kötü örnekleri çokça olan bu sözde yardım derneklerini su-i misal emsal olmaz diyerek söylemeye gerek yok. Bize iyi örnekleri ortaya çıkartıp onlara kamu adına destek olmak düşer. Anadolu İncisi Kültür ve Sanat Derneği  de Bursamız için faydalı olan üye ve yöneticilerinin samimi olduğu bir dernek.

 

ERMUTLU VE ANADOLU İNCİSİNE TAM NOT

Basına teşekkür toplantısına davetten itibaren  dernek başkanı Özden Ermutlu ve dernek üyelerinin samimiyeti konusunda hepimiz kani olduk. Yaptıkları projelerde izledikleri yöntemler akılda hiç bir şüpheye yer bırakmıyor. Başkan Özden Ermutlu ve koro şefleri Ege Emektar ve tüm üyelerde, ön plana geçme, başka birisini gölgeleme çabası yoktu. Hangi davranışların samimi hangilerinin reklam kokan hareketler olduğunu defalarca gördüğümüz için, samimi ve etkili, amaca yönelik etkin  yöntem kullanımları her kuruma ve derneğe örnek olmalı diyebilirim. Kısacası zor beğenen şüpheli yaklaşan biz gazetecilerden Ermutlu ve Anadolu İncisi Kültür ve Sanat Derneği tam not aldı.

 

29 MAYIS’TA ŞOV BURSALILARI BEKLİYOR

 

Yaptıkları faaliyetler hakkında kısa bir bilgilendirmede bulunan Başkan Ermutlu, kurdukları Meşk-i Huzur Korosuyla düzenledikleri konserlerle SMA hastası çocuklardan, bir çok farklı konuda yardım faaliyetleri gerçekleştirdiklerini aktardı. Konserlere bilet satma gibi bir yöntemle yardım severlerin karşısına çıkmadıklarına vurgu yapan Ermutlu, “Konserimize gelen yardımseverler bilet alarak değil de barkovisyonda yayınlanan İ-BAN hesabına yardımını yapıyor. Böylece kimsenin yardım miktarına karışmıyoruz ve bilet satarak da akıllara başka şeylerin gelmesinin önüne geçiyoruz” dedi. Bakıldığında etkili bir yöntem belirlemişler. 29 Mayıs’ta  Tayyare Kültür Merkezi’nde verecekleri konserde tüm Bursa kamuoyunun dikkatinin odağında olmak istediklerini kaydeden Ermutlu, konserde dünyada tek olan ikiz SMA hastaları olan Aysimay ve Nursimay’a yardım etmeyi hedeflediklerini de söyledi. Toplantı esnasında dernek üyeleri konserde yapacakları sürprizi ağızlarından kaçırsalar da samimiyetlerine binaen sürprizi bozmuyorum ve herkesi 29 Mayıs’ta Tayyare’ye davet ediyorum.

 

YORUM YAP